Keel- Neus- Oorheelkunde

De OE KNO bestaat uit 4 enthousiaste en bevlogen KNO-artsen. Wij bieden de KNO-heelkundige zorg in de volle breedte aan en hebben elk ons eigen aandachtsgebied. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige zorg en zijn patiëntgericht.

Wij bieden poliklinische zorg aan op de locaties Helmond, Deurne en Asten. Op elk van deze locaties kunnen bijna alle behandelingen en poliklinische ingrepen worden gedaan zoals bijvoorbeeld audiometrie, laryngoscopie , behandelen van bloedneuzen of het plaatsen van trommelvliesbuisjes. Door efficiënte en gestroomlijnde poliklinische zorg streven we naar een korte wachttijd voor de polikliniek. We zijn laagdrempelig bereikbaar voor overleg of spoedgevallen.

Naast de meest voorkomende KNO-klachten zoals bijvoorbeeld gehoor- en oorproblemen, rhinitis en neusbijholten problemen en globusklachten bieden we ook meer gespecialiseerde zorg zoals duikgeneeskunde, allergologie, gespecialiseerde vertigo zorg en OSAS zorg. We werken hierin nauw samen met andere specialismen uit het ziekenhuis.

Ook voor een esthetische operatie zoals een neuscorrecties of flapoorcorrectie kunnen patiënten bij ons terecht.

Wij zijn een opleidingskliniek voor de opleiding tot KNO-arts vanuit het academisch centrum in Maastricht en hebben nauwe banden met dit ziekenhuis.