image

Werken bij MSB Peelland­

Wij hebben de overtuiging dat ieder mens een verhaal heeft, dat om de juiste aansluiting en persoonlijke benadering vraagt van onze medewerkers die hierbij betrokken zijn.

Onze sociale benadering zorgt ervoor dat zowel de patiënt als ook onze maten en overige medewerkers zich als mens gehoord en gewaardeerd voelen. Daarnaast bieden wij een op maat aanpak, die past bij de persoon. Daarbij werken we voortdurend aan moderne en kwalitatief hoogwaardige zorg, waarbij waar mogelijk de nieuwste medische ontwikkelingen worden toegepast.

image

Wij kiezen altijd voor menselijke zorg op maat. Waar mogelijk werken onze specialisten samen voor elke individuele patiënt, zodat deze zich letterlijk gehoord en gezien voelt. Ook binnen het Elkerliek werken we voortdurend aan kwalitatief hoogwaardige zorg, waarbij waar mogelijk de nieuwste medische ontwikkelingen worden toegepast.

Werving en selectie

MSB Peelland is onderverdeeld in 15 Organisatorische Eenheden (O.E.’s) met daarin 85 vrijgevestigde medische specialisten. Het werven en selecteren van een nieuwe medisch specialist wordt gecoördineerd door het MSB Peelland bestuur en bureau, maar grotendeels uitgevoerd door de afzonderlijke specialismen.

Na een sollicitatie bent u dus direct in contact met de betreffende O.E. Tijdens de diverse gesprekken die u voert, zult u kennismaken met uw collega’s en werkomgeving en daarnaast worden arbeidsvoorwaarden en voorzieningen besproken, zoals mentorschap, beoordelingscommissie medische staf, preventie enz. Eventuele toetreding vindt plaats volgens gemaakte afspraken binnen MSB Peelland.

Onderscheidend

CASE
Samen met het Elkerliek ziekenhuis begeleiden wij onze nieuwe maten zo goed mogelijk. Dit doen we met het Curriculum Aankomende Specialisten Elkerliek (CASE). Hierbij maken de nieuwe medisch specialisten tijdens een paar dagen kennis met de gebruiken en procedures in het ziekenhuis en bouwen ze alvast een eerste netwerk op van collega-artsen.

Duurzame inzetbaarheid
MSB Peelland heeft aandacht voor de werkomstandigen van de medisch specialisten en als doel hun energie vooral duurzaam in te zetten. Er wordt een samenwerking gezocht met externe instanties om de medisch specialisten hierin te ondersteunen.

Prettig werken en goed bereikbaar

Met MSB Peelland kiest u voor een grote, betrouwbare organisatie waarop u te allen tijde kunt terugvallen. Er heerst een prettig werkklimaat, waar collegialiteit zeer belangrijk is. Wij staan voor een laagdrempelige aanpak, waarin samenwerking hoog aangeschreven staat. Bijkomend voordeel is onze goede bereikbaarheid in en rondom Helmond.